Dagen innan 00-talets slut...

Sitter med Angelica och stirrar på min barrande gran.. funderar på det bästa sättet att få ut den.. förmodligen att bära den (försiktigt) till balkongen för att sedan kasta ner den och dra den till soprummet..
BYE

Juldagen Girls






Stiletto!

Snart kommer Östergötlands grymmaste radioprogram att börja sändas!!! Det är ett intelligent, glammigt och självsäkert radiopraogram för medvetna tjejer och killar i åldern 18-27. Det kommer att innehålla rappa skämt, intressanta inlägg och inspirerande idéer! Radiostationen heter EastFm 103,2 Linköping och 100,9 Norrköping och vi heter Francesca, Martine och Angelica.

Tips...

Varje vecka ska vi utnämna veckans man eller kvinna, VIP; Veckans Important Person, som vi kommer presentera i programmet och ringa upp. Därför vill vi att ni ska komma med tips om vem ni vill ska få denna ära. Det kan vara er pojkvän, flickvän, pappa, mamma, kompis, syster eller bror. Lämna en kommentar i kommentarfältet.

Brainstorm

Idag har vi fått reda på tid och datum för när vårt första program ska sändas. Vi har suttit på Waynes Coffe och brainstormat lite. Vi har kommit på temat för programmet.. mer får ni inte veta förrän, förhoppningsvis den 6:e januari;) Vi säger bara att det kommer bli helt s-u-v-e-r-ä-n-t!!!!

RSS 2.0