Angel här!!



Har kollat på blåsningen precis det var grymt kul. Jag tycker verkligen inte om
söndagar. Min mystiska man åkte hem i dag oxå TRÅKIGT! de är tomt
och ensamt igen;( cioooaa

Pluggpaus/Francesca




VARFÖR blir bilden åt fel håll när jag har sparat den åt rätt håll? Ibland blir jag så jäkla arg på att jag e så jäkla oteknisk!!
Nu får det vara nog, jag pallar inte plugga mer, inte för att jag har pluggat så mycket om jag får erkänna.. nu gick jag över till mammi för att se Blåsningen. Men även om jag inte har pluggat klart så är tentan fortfarande imorrn, och det går inte att ändra på... det e det som e det värsta...

Skitfilm!/Francesca och Angelica



De här fiiina plånböckerna fick jag vi av Manolo!


Francescas:


Angelicas:



Vi blev riktigt besvikna på The boondock saints 11, hur kan man göra en sån jäkla dålig uppföljare på en sån bra film?? De hade BYTT ut den ena av bröderna, asså så jäkla B.. se den INTE!

Idag ska jag plugga till tentan imorrn, Jeffrey och Manolo åker tillbaka hem till Stockholm, tråkigt... sen ska jag åka till stallet, och sen ska jag handla lite på Maxi, jag ska bli ekonomisk och börja laga mat istället för att äta ute varje dag.





Stiletto ghetto=)/Francesca













Tar en paus i pluggandet, en till tenta på måndag i marknadsrätt, det S-U-G-E-R. Jag och Criztall siter här, hon sover dock efter att ha mosat i sig ett helt ben på typ en kvart....

Angelica är och äter med stockolmsbesöket;), och vad gör jag jo pluggar asså vad e det för liv? Ush..

Jag har en t.shirt på mig och upptäckte just att det e en riktig Stilettotjöja;) Vi tre tjejer skulle haft varsin ju... synd att jag inte visste det när jag köpte den för typ ett år sen.

 Ikväll blir det film, The Boondock saints 11, såg ettan igår för typ 5 gången. Så jävla braa!!!!


En fredag.../Francesca




Sara och Martine



Jag och Martine



Angelica och Emily



Angie och Giovanna

Är trött idag, skulle gått till skolan men missa det... Vi har finbesök från Stockholm så vi har haft en mysig dag på stan. Köpt present, ätit Frutti di mare och nu ska vi titta på The boondock saints 2.
Igårkväll var blandad; men vi hade jätte roligt på tjejkvällen, men vi kunde struntat i att gå ut... 

 


Party party/Francesca




Ikväll ska Martine ha ett tjejparty hemma hos sig, ett sk sexparty haha. Det kommer en kvinna från Lustgården och ska visa massor av saker. jag har aldrig varit på något sånt tidigare så det kan ju bli kul.. jag kan väl köpa några godistrosor eller snoppspagetti, haha!

Jag har iallafall gjort en paj som jag ska ta med, snygg va! Det är mossarellaost, perso, keso och svarta oliver i. GOTT!

Criztall håller mig sällskap, jag e ju ledig idag. Men ledig och ledig, det e väl inte rätt ord, jag måste plugga till en tenta till på måndag.

Ska ta massor av kort från tjejkvällen som vi lägger upp sen. Jag får inte dricka mer än ett glas vi för jag har skola imorrn. Måste lova mig själv det haha

PUSS!


Sex and the city 2/Francesca






Åhhå... vad jag längtar till premiären av Sex and the city 2!! Gissa vem som ska sitta på bästa plats på bio premiären, jo MOI!!
Jag älskar denna serie och första filmen, säg en tjej som inte gör det..?

Den har premiär i USA den 28 maj, hoppas bara det e världspremiär då så vi i lilla landet lagom inte får vänta, men det tror jag inte.

Precis lagom till vår- och sommarmodet, Guud vad kul!





EAST FM STILETTO

Jag , Francesca har städat min lägenhet nu... jobbigt!
Veckans Stiletto spelades in idag, det kommer att handla om äldre kvinnor som dejtar yngre män. Det kommer även handla om övernaturliga fenomen, spöken osv..!

GLÖM inte att lyssna på East fm 100,9 nkpg och 103,2 lkpg ikväll mellan 20.00-22.00!!!

Nu ska jag se Bröllopsfotografen;)










Puss


ikväll

Toy Boys



Stiletto girls



Missa inte vårat pogram ikväll 20:00 på east fm. Vi ska prata om toy boys, varför väljer kvinnor yngre män nu för tiden det blir allt vanligre;) Vi ska även prata spöken övernaturliga fenomen  buhhuuuu!!!

Grymt grymt skriv gärna till oss om tankar och åsikter om vårat pogram. ciiaooo så länge !!!!!!


Bio time me tjejerna;)/Angel

Hello
 Sitter och väntar på mina tjejer emily o madde. Vi ska mysa lite på bion ikväll Shutter Island, nice nice. En perfekt mörk kväll
för lite mysss;)
Ciaooo


Plugg.../Francesca och Martine

Vi sitter här hos mig (francesca), och vi ska egentligen plugga men det finns alltid annat att göra och prata om... Just nu har Martine fått upp ögonen för min Cosmopolitan=)



Cosmotime/Francesca

Jag sitter och läser Cosmopolitan och har precis skrivit ett fint kort till någon som betyder sjuuukt mycket för mig.;)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, när jag ser ett nytt färskt nummer av Cosmopolitan ute i butik kan jag bara inte strunta i att köpa det. Det nya numret kom ut för några dagar sedan men jag har inte hittat rätt tillfälle att köpa det, för även det är viktigt, det rätta tillfället. Detta rätta tillfälle har fyra kriterier:

1. Att jag tycker lite synd om mig själv, det gjorde jag idag, det har varit svinkallt och jag har massor att plugga.



2. Att det är kväll, jag kan inte sitta och läsa när det e dag, då e det inte samma känsla, man kan dock läsa om tidningen på dagen, helt okej.



3. Att jag är själv, jag måste veta att jag får sitta och lusläsa tidningen, UTAN att bli störd och UTAN att riskera att någon öppnar den för första gången före mig. Jag vill heller inte ha någon som bara sitter och väntar på att jag läst klart så att denne person ska få läsa den.



4. Att jag har en skön soffa att läsa Cosmo i framför något halvdåligt program som inte kräver så mycket fokus. Nu går filmen Spanish på TV och jag har burrat ner mig i min helt perfekt sköna soffa.

Jag måste ändå vara en äkta Cosmotjej som det så fint låter, och lite av ett totalt FREEAK, hahaha

Men ni ska veta att man lär sig mycket bra och givande saker genom att läsa Cosmo, jag har bland annat lärt mig att jag e redo att gifta mig;)
Sen är det alltid så inspirerande moderepotage och sjukt snygga bilder, för 111 gången denna dag blir jag påmind om hur sjuuuukt mycket jag längtar efter vår och sommar!



 



 

 






PUSS


Helloo!!/Angel här!!

Idag har det varit en underbar dag. Fint väder med sol. Men mycket snöööö!!! Träffat min underbara Madde fikat och tagit en promenad i solen. Vi har tusen saker att prata om, hon bor i malmö så vi har inte träffats på ett tag;) nu har jag läst matte jobbigt prov nästa vecka. Men det kommer gå toppen !! Seee yaaa. Nu ska jag ringa mystiska mannen ;)

Victoria Beckham /Francesca

Nu e det dags att börja skriva igen på bloggen, den är fortfarande inte klar än, men vi kan inte låta bli att skriva;)
I förra programmet pratade vi om New York fashion week och Victoria Beckhams debut visning på Bryant Park. Hon hade en kollektion med klänningar som kritikerna hyllade. Vi lovade att sätta ut några bilder på klänningarna på bloggen.

Jag tycker hon gjort ett riktigt bra jobb. Klänningarna är super snygga! Victoria Beckham har alltid enligt mig klätt sig väldigt snyggt, med undantag från Spice Girls tiden då... Men nu på senare tid älskar jag hennes stil, hon har ett blandat sätt att klä sig på, ibland är det kvinnligt och sexigt medans det ibland är chict och sportigt. Hon har definitivt hittat sin egen stil och blivit en modeikon som andra härmar.
I hennes nya kollektion har hon fokuserat på klänningar som är kvinnliga och sexiga. Jag skulle mer än gärna äga allihop;)
















UNDER OMBYGGNAD!

Dålig uppdatering!! Bloggen är under ombyggnad och kommer bli mycket mycket snygg:)
Snart så... den som väntar på nåt gott....






We will be back soon!


Helloo!!/Angelica

Vilken jobbig dag. vakna vid 13:00 jag är väldigt försenad med allt just nu. Väntar på att min kära vän ska ringa snart har inte hört från henne på två dagar. orolig!!!!!! ska göra mat nu!ciaoooo/Angel.

God Natti natti//Angelica;)








Hello/Francesca

Bakisdag för Angelica och Martine men inte för maj, för jag var inte ute, haha:)
Nu har jag tagit en paus i plugget och har kollat på Blåsningen det e ju så roligt!!=)
Vi sitter alla hos mammi, vi har våldgästat henne kan man säga.

Mys mys e det iallafall, söndagsmys. På söndagar får man slappa och bara inte göra nåt, vilket e så skönt. Jag var hos pappa och i stallet. Fick jätte god mat, panerad kycklingfilé, mums! Äter aldrig mat längre könns det som, alltså riktigt lagad mat. MÅSTE bli bättre på att laga mat.





;)

Bakismyssdag/Martine

 

 

idag är de bakis dag vi har ätigt pizza och kollat på film jag å angie, vi har inte lämnat soffan mycket idag ha ha och de är ångest ångest  att gå hem så jag ligger kvar här fast jag borde gå hem å ladda min mob!!!
Francesca har varigt ute på veda och i stallet,. Och nu sitter hon å pluggar i köket. I morgon blir de skola igen...kul kul


Grym men dold

Den mystiska mannen. kan tyvär inte avslöja hans indentitet. En rigtigt grym kille;)
Den som listar ut den mystiska mannen vinner ett grymt pris;)

 

 

 

 


The world is mine ;)


Angelica äger!!

Helloo!!/Angelica här


underbar lördag bara legat hemma hela dagen
Funderar på att dra till stan och ta ett glas me martine. jag har funderat på mycket i dag. Men de är bara tråkiga minnen som dykt up i huvuidet . Vad ska man göra åt dom? Ny minnen kanske kan plocka bort dom. hmm.. nja jag vet inte!! skriv och ge mig tips snälla!!! hehe ciaooo // Angelica

Lördag, snart kväll/Francesca

Sitter och råpluggar, det e ju sinnessjukt att få såhär mycket läxor under helgen, jag snackar två häften rättsfall på språket juridik. Det e inte som att läsa en roman som man läser på typ en natt om den e riktigt bra. Detta är något helt annat. FY, e det meningen att vi ska bränna ut oss och gå in i väggen innan vi kommer ut i arbtslivet, nej nu överdriver jag lite, men jobbigt, och tråkigt e det.

Min stackars, underbara, klantiga mammi klippte sig i fingret, äkta frisörskada haha så hon fick ta sig upp till akuten för att sy... klantisch.

Ska väl kanske gå och ta en fika på cafet där Martine jobbar snart, om jag lyckas slita mig från detta intressanta rättsfall...








Min Criztall ligger och drömmer; skäller och springer me tassarna, så gullit!!

Paradise Hotel!

Just det... igår hade Angelica och Martine en intervju med Paradise Hotel deltagarna Rami och Patrik, Andreas the Boss intervjuade Jackie. Jag kunde ju då inte följa med för att jag hade ett seminarium i skolan. Lite tråkigt kan man ju säga. Men LYSSNA på oss på Onsdag mellan 20.00-22.00. Då får ni även höra intrevjun!!


Lördag/Francesca

Hey!

Dålig uppdatering...

Igår när jag hade slutat skolan och njutit av att det äntligen var helg så gick jag och toppade håret i mammas salong. Skönt slipper man tänka på det. Det ska bara växa och växa, jag skaaa ha ner till midjan!

Sen träffade jag mina kära vänner Lisa, Emely, Martine och Systeryster Angelica.
Vi hade bestämt att vi skulle bowla, på Strandgatan 2.

Jag är inte så duktig kan man säga men jag blev ändå lite förvånad över min egen skicklighet haha
Men Lisa, tävlingsinriktad vann ju såklart! Grattis till dig döh Svahna!!
Det fulaste med bowling är ändå skorna, Angelicka och Emely vägrade att sätta på sig skorna och bowlade i klackar helt enket, haha

Jag har sovit hos mammi inatt så jag ligger i hennes soffa och skriver, men det e dags att ta tag i sitt liv och gå upp och sjunka ner i juridikens unnderbara värld....;(






Jag och Martine





En super- bowling- inriktad -Emely



Martine och Angelica



Jag in action



Martine



Angie



Angie, Emely och Martine

PUSS

Från programmet

Senaste Stiletto pratade vi om plastikkirurgi och skönhetsideal. Vi lovade att lägga upp bilder på Heidi Montag och Stephanie Pratt. Helt sjuuuk förändring på dessa två stackars, och ja, jag säger stackars människor, vad missnöjda och olyckliga de måste vara, att de måste operera om heeela sig själva. Undrar om de blir lyckligare nu, om alla deras problem är borta. Kanske skulle de lagt pengar på en psykolog istället...

Missförstå inte mig nu, jag är inte emot plastikoperationer, tvärtom jag tycker det är helt fantastiskt att man kan ändra på något som man ABSOLUT inte är nöjd med, som man haft komplex över i år, men snälla skillnaden från att ändra EN sak på sin kropp till att ändra hela kroppen från toppen och ner, är STOR.

Och en sak till, vad sänder detta ut för budskap till alla stackars småtjejer där ute, The Hills tittare bland annat...? Att man INTE ska vara nöjd för den man är, och som ung ska man inte behöva tänka på sånt, det är först när man blir äldre som man kan bestämma och avgöra vad som är rätt. Alla skall få vara i sin ålder, är man 16 ska man njuta av den åldern. Man kan ju tydligt se att unga vill bli äldre snabbt,, vilket gör att man hakar på det sjuka idealet alldeles för tidigt...
Jag skulle kunna skriva en avhanding på 140 sidor om detta men jag sätter punkt här.






Bid från nyheter24.se

Betrakta och döm själva... sickt enligt moi

Hey all!/Francesca

Vilken dag! Men nu e jag hemma;)
Jag har varit i skolan, gått lite på stan och suktat efter massor fina kläder, har dock bestämt att jag inte ska gå in i en butik, men jag vet inte om jag kommer lyckas hålla det. Jag vill haaaa så mycket! Tex, en super fin jacka på HM. En bikerjacka, vi med finfin passform, skulle inte vara helt fel i vår...

Och då tänker jag så här va... att om jag inte köper den kommer den ta slut och jag kommer inte kunna få tag i den, sen tänker jag att den e jätte fin när man e brun, med stora solglasögon och en matchande vit västa till och silversmycken.... så där rusar jag iväg i mina tankar...
HM´s hemsida är för övrigt underbar, då menar jag framförallt deras nya kampanj: "Step into my wardrobe", varenda outfit ger ju HA-begär!

Jaja nog med det, efter skolan var slut så träffade jag Martine för en fika på Waynes, Angie hade ju herrbesök hrmhrm...;)




Miss M



ja vad ska man säga...





Natt/Francesca

Nu e det dags att sussa och imorrn ska jag återgå till mitt vanliga liv och gå ut ur denna isoleringsdimma, efter allt plugg.
Har precis förälskat mig i start och filmjölk, mmmm så djävulskt gott!!



PÖSS

Angel här;)

jag är jätte trött har pricis städat och ränsat alla mina kläder...det var inget lätt kan jag tala om. Nu vet jag vad som saknas hhee. Har skrivit en lång lista!!

 

 

 


Jag drömmer !! hehe


Onsdag/Francesca

Just nu vill jag spy!!! jag har suttit och läst den här juridikskiten heeela dagen... Så jävla tråkigt, jag har typ isloerat mig från omvärlden...

Men det e bäst nu när vädret är skiiit, snälla sluta snöa nu för faan!
Imorrn återgår jag till livet och går på lektion, jag vill bara att det ska bli sommar, jag vet att jag tjatar om det, men ärligt man vill ju inte göra nåt när det e så jävla kallt!
Tänk i sommar då man kan göra all underbara saker, bara sitta på en uteservering och dricka vin är kul. Det kan man i stort sätt göra varje kväll utan att tröttna!






Haha


Pissväder asså!

Puss

Äntligen hemma/Francesca

Nu har jag kommit hem, jävla skit piss snö och iskallt piss väder!!! Asså jag e typ förbannad på riktigt över detta väder, och tydligen ska det bli snöstorm och snö IGEN! Asså hallå...? Sverige lider.

Jag har iallafall uträttat massor av saker idag, bland varit på East, imorgon sänds programmet. Lyssna då mellan 20.00-22.00!! Vi kommer att prata om skönhetsoperationer och skönhetsideal bland annat.

Men nu e det dags att pugga fy fan, jag sa att affärsjuridiken skulle bli kul, men jag tar tillbaka det!

Haha det e så jävla mobbat egentligen, med bilder...







Guuud vad kuuu det ska bli att läsa det här!!

Paradis Hotel ikväll, japp!

Helloo!!/Angelica här

Hej .. har pricis komit ifrån stockholm har haft det sjukt nice där massor underbara människor . Tråkigt att vara hemma i linköping kännss trist som fan.MYS Mysss!!
Idag har vi spelat in radion oxå gick grymt bra. Nu är jag hemma och ska bara ta det lungt.Här kommer lite bilder . ;)

Emily och jag fördriver tiden på tåget jävla snöö. tre timmar

försent!! heheh

 

heheh ;) såå jaaa!





Jag och lilly ute och slirar i stockholm ;)NIce


Good Morning!/Francesca

Jag har struntat i skolan idag, skäms... haha men vi hade inga lektioner utan det var LIA dag, typ praktig genomgång mellan 9-12. Mamma var tvungen att ha hjälp med att vakta Criztall ocg Angie som för tifället bor hos henne är fortfarande i Stockhom. Så då tänkte jag, va fasen jag kan väl vara hemma...;)

Så vi har sovit läääänge och sitter nu och kollar på Skavlan på 1:an.

Det som äckte i köket var ju inte lysröret som jag var rädd för... jag ringde stångåstadsjouren halv 12 på natten, så de kom hit och det visar sig att de över mig har en vattenläcka som stått och runnit i typ 2 månader...
Kuuul de kommer få slita upp hela mitt tak.

Jag ska snart gå och duscha, hoppa ur morgonrocken och in i något snyggare. Jag har några ärenden att uträtta, sen har vi möte på EastFm vi 15.00.

Puss och hej i snöskiten!
Snälla sommar kom, jag tänker inte sluta be!




Miss F





Miss C





Skavlan, micket micket bra!

HOOOOO!!!

Jag ska hem nu till Linköping:( tråkigt:(Pöss Angel

RSS 2.0