Boring/Francesca







Även om jag skulle vilja vara ledig hela livet, så kan jag inte låta bli att tyclka att det ska bli liiiite skönt att skolan börjar igen, jag kommer garanterat inte hålla med mig själv när jag går upp kl 8 på måndag, inte när jag sitter med läxor upp över öronen och bara måste plugga hela tiden.

Men idag när jag har jävligt tråkigt så tycker jag att det ska bli liiite skönt!

Idag har jag verkligen ingenting att göra, dagar som denna suger!

Jag har precis solat solarium, för jag håller på att förvandlas till något blekt igen, and I hate it!

Forever young..?/Francesca





Står här på turistbyrån och lyssnar på ett jäkla oväsen, Forever Young konserten ska vara här ikväll, men de spelar skit nu, ÖVAR de eller vad fasen göööör dom???!!

Jobbigt e det iallafall!
Jag kollar på OC, den serien e ju så jäkla bra, ser varje avsnitt och e redan inne på säsong 2:) Det blir litenostalgist, jag var helt galen i serien när den gick, och det var precis när jag träffa min älskling, han var och är som Ryan, hård på utsidan och en riktig mjukis på insidan;)

Har mycket att göra, tre uppgifter i ledarskap och projektarbete kursen innan den 13:de sen ska tentan i marknadsföring in på söndag, jag ska fira Angelicas födelsedag ikväll med familjen, imorrn med vännerna och på söndag med tårta, jag slutar fem varje dag, den stora frågan är HUR SKA JAG HINNA?!

Snacka om att jag skjutit detta framför mig!

GLADDD!!!(Angel;)


hellooo. Vilken dag!! Har tagit tag i allt känns så jävla sköönt!
Nu är det full fart.. en bit på vägen.

Vi är jätte dåliga på att skriva!! lite trött på det plus att det finns inte mycket tid över till det!
Nu e jag hoss mammi ska se film:) ciooaa

Dålig uppdatering/Francesca




Snacka om dålig uppdatering!
Jag e inne på min sista jobbvecka, så jäkla sköööönt! Igår såg jag Inception med mamma, Leo och Charles, så grymt bra film. Det var en sån där film som sitter i när man vaknar på morgonen. Underbart att få tänka lite, till skillnad från b- filmer där storyn e så uppenbar att man vet slutet på filmen i början.

Men jag e fortfarande en riktig obotlig romatiker, så uppenbara romantiska filmer där de får varandra på slutet tröttnar jag aldrig på, Aldrig!

Men jag e ju en van filmtittare måste jag skryta med, så när det kommer filmer som Inception är det extra underhållande, och sen var ju Leonardo med.... ;)

RSS 2.0