Läskigt!/Francesca

När jag kommer hem från mamma möts jag av två läskiga händelser haha,

1: I köket ser jag att det är blött på hela golvet, tittar upp i taket och ser att det kommer från lyslöret i taket. Jag hade då redan hunnit trampa i det och ringer till mamma. Hon säger att det är giftigt. Jag är livrädd för gaser, syror, batterier och liknande så jag har ställt en hink under skiten så det droppar där i. Jag har skrubbat fötterna och beslutar mig för att INTE gå in i köket mer ikväll.... Det första jag ska göra imorrn är att ringa hyresvärlden!

2: Sen ska jag gå ut och tömma soporna, soptunnorna är på bakgården så då går man ut bakdörren, då är det avspärrat för det är varning för ras av istappar som är typ 1 meter långa. Då får jag gå runt, får man en sån där i huvudet är man typ död.

Kul kul...

Men jag har iallafall fått fin fina grejer av mammsen. =)

Angelica kommer hem i morgon, då MÅSTE vi planera radioprogrammet för den här veckan!
Imorrn börjar även min nya kurs affärsjuridik vilket ska bli micket micket kul! I hope...




Jag i morse...





M..


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film.

En seeg söndag/Francesca

Segaste söndagen på länge... det e fortfarande ingen hemma i linköping, de som är hemma har annat att göra, nu har M åkt också, tänkte följa med han men det e inte så kul...

Nu sitter jag hemma hos mamma. Jag har fått massor av fina grejer av henne, hon sorterar. Jag har fått allt från uppläggningsfat, ljusstakar till fina glas och vinkannor. Jag har även fått låna en jätte fin lampa till fönstret, jag tar bild senare:)

Puss

Nighti nighti!/Francesca

Ja, då var världens tråkigaste lördagskväll avslutad. Jag har kollat på film och ätit pannkakor läst om mode och skvaller...
Var e M?
Jag kunde istället haft en hysterisk rolig utekväll med en snygg klänning, heta skor, bra musik, underbara vänner, vin.... men nope.
Ah va fasen det får bli nästa helg;)

God natt!



Så här kul kunde jag ha haft...




..men nu e det så här...








Tråkig Lördag!/Francesca

Detta måste vara den mest tråkiga lördagen i världshistorien. Jag har så jäkla tråkigt hahha.
Den började bra då jag fikade med pappa och hade det mys med mamma med semlor. Men sen blev det tråkigt, ingen är hemma, och då menar jag ingen, ingen, några är i sthlm och andra har annat att göra, detta e ju inte klokt! inte ens M är här haha!!

Jag ska i min ensamhet gå till Hemköp och köpa något riktigt gott, sen ska jag burra ner mig i soffan och kolla på en film!




Jag tidigare idag..






Jag nu mobbad

Bye

Natti night/Francesca

Eftersom Angelica och Emely drog helt oväntat till Stockholm, Martine jobbade, Lisa jobbade och alla andra hade massor att göra, inklusive M så hade jag en myskväll med mamma. Det hade jag iallafall tänkt att ha i och försej..=)
Vi tittade på Lets dance, hur kunde Agneta åka ut?? Sen tittade vi på Solsidan. Rolig, jag älskar Mia som spelar i den, hon gjorde även "Mia och Klara". De som inte sett den serien rekommenderar jag den varmt, så jäkla roligt asså!
Efter det såg vi Hannibal, psyyyyko!

Mina småbröder åker till Sälen i morgon med sina kompisar, kul kul för dom.. jätte kul verkligen, jag vill inte alls åka, nej inte alls.;)
Kul att de frågade om jag ville följa med, nej inte dåh, nej nej, visst...

Nu ska jag sova och imorgon ska jag sova läääänge. Sen ska jag gå och toppa håret, så det växer.

Puss och bye








Freeeedag/Francesca

Sådär ja! Nu var tentan avklarad, det gick nog bra I hope! Det kändes bra iallafall.
Sen har jag varit duktig och faktiskt tränat idag för första gången på typ ett år... skönt, nu ska jag sätta igång på riktigt till sommaren.

Sitter här med Angelica, Criztall och Martine kom precis. MÅSTE sätta igång med disken som är typ ett BERG!
Så jävla jobbigt när man låter det gå så långt; fuck jag lär mig aldrig!




Angelica in action



Jag träning



Miss Criztall


Puss

Veckans heting/Francesca

Nu kommer en hyllning av veckans heting; Dragomir som spelar Mrado i Snabba Cash;)
Även nyinköpta godsaker, en snäll vän skickade kalendern från Sthlm som inte går att köpa i tråklinköping=)
Angelica har en vit...;)






Bild från biografforum.se
Het..









God Natt /Francesca

Nu har jag pluggat ihjääääl mig, eller nu ljög jag, jag har faktiskt inte alls pluggat så mycket men det känns som att det e en ganska lätt tenta.
Jag har köpt en ny kalender. Förut hade jag filofax alltså kalender och plånbok i ett. Totalt värdelöst då sidorna gick sönder för att jag använde den för mycket.
Men nu har jag köpt en jätte fin i svart fejkat ormskinn och en matchande plånbok;) Köpte även ett par jeans och ett par leggins för två dagar sen, detta få bli min lilla bikt. Nu får det vara köpstopp! Mina money e snart slut!

Sitter hemma hos mami nu och ska snart gå hem, sen e det helg efter tentan!

I programmet hade vi ju Dragomir som spelar Mrado i Snabba cash, som veckans heting. Som en hyllning till honom kommer en bild snart, nu gick den inte och spara på mammas jobbiga Mac.... snart kommer den hemma på min dator, som äääär så bra;)
Sätter även in två bilder tagna av min mammi, en på mig och en annan. Hennes blogg: www.photoartistewarode.blogspot.com

Natti natti







Beautiful....

Torsdag/Francesca

Hello!

Shiiit vad trött jag var imorse, jag tror det är för att det e så jäkla mycket skit snö ute, jag önskar att jag kunde gå i ide på vintern som björnarna...
Jag gick iallafall upp till skolan och slutade klockan 11 onödigt värre. Sen kom jag hem och somnade igen till halv ett, nu har jag ätit rulltårta. Ska plugga till tentan imorrn. Tenta i affärskommunikation. Det blir nog inte allt för svårt.

Blir kanske bio ikväll, skulle va mys i vintersnöskit rusket. Jag vill ha sooooommar NU NU Nuuuuuu!




PUSS

EeeeastFm, Stiletto

Hey hey!
Vi i studion vill bara säga chio!!
Pussar






Francesca






Martine



Angelica

Dålig uppdatering/Francesca

Ush vilken dålig uppdatering! Men ni ska lyssna på oss ikväll på eastfm kl 20.00!! Vi kommer bla. prata om shopping och bad boys: Det får ni inte missa;)
Skriver mer ikväll!

Skit jävla ##*/&%**###" piiiiiss snö!!

Home sweet home/Francesca

Nu e vi hemma från en dunder rolig helg i Stockholm!!
Vi har festat och shoppat, umgåtts med underbart folk, bara haft roligt! Tack för en super helg!

Vi sätter ut några bilder, det kommer fler imorrn, vi måste ha personers tillåtelse att sätta ut bilder på dem så det kommer bara bilder på Angie och mig. Angelica får sätta ut några bilder på henne sen, jag får inte välja:P



Angie på tåget






Jag på middagen




Jag handlade super fin fina grejer, ett par skor (Zara), jacka (Zara), T-shirt (Mango), linne (Mango), klänning (Gina Tricot)


Nu ska jag slappa i soffan!!

Puss

Fradag:)/Francesca och Angelica

Nu sticker jag, Angie och M till Stockholm, vi ska gå på en födelsedagsfest, festa och shoppa;)
Kommer hem på söndag.
Vi åker tåg, skönt för en gångs skull att inte ta bil, eftersom jag är den som har körkort av oss tre, (M blev av med sitt, men ska ta det nu snart igen, Angie har sagt i tre år att hon ska ta sitt), så e det alltid jag som får köra vilket kan bli lite jobbigt till efter ett tag.

Puss!



Haha mobbade vi och Shaima

Torsdag/Francesca

Idag har jag och Angelica varit ute hos pappa, jag skulle hämta mina gamla böcker som jag hade när jag pluggade till fastighetsmäklare. Jag hoppade av efter ett år för jag tyckte helt enkelt att det sög=)
Men juridiken var kul som fasen så jag har mina gamla böcker kvar. Tänkte att det kanske e bra att ha dem nu när jag snart ska läsa affärsjuridik i skolan.

Så vi åkte dit, min lillebror, som inte e så lite längre hämtade oss, han har ju fått sitt körkort nu;)

Nu ska jag och Angie gå hem till Martine, Angelica ska sätta i sin hårförlängning....
Jag är ledig ända fram till onsdag, så jäääkla skönt. Om allt går som planerat bär det av till Stockholm imorrn, hoppas vi har vädret på vår sida;)

See ya!




Lillebror och Angie






Francesca....





Onsdag/Francesca

Nu e jag hemma från skolan och fick ett riktigt ryck och började städa. Jag kan inte slappna av ordentligt om det inte är städat. Det värsta är när det är halv städat. Antingen ska det vara jätte stökigt eller jätte städat, inget halvt inte;)

Ni måste på EastFm 103,2 Linköping 100,9 i Norrköping, ikväll mellan 20.00-22.00. Då e det Stiletto som gäller!

Skriver mer senare, nu ska jag ta det lungt ett tag med Sofis mode. Jag ska nog köpa Sofi Fahrmans bok, Elsas mode. Den e nog sådär riktigt galet tjejig!






Puss

God Natt/Francesca

Det e absolut dags att gå och lägga sig. Jag är en riktig nattuggla så jag kan sitta uppe till fem på morgonen, men då bliiiir det ju svårt att gå upp....

Jag ska bara dricka upp min kopp thé sen ska jag sova!

Natti natti!





Mammi/Francesca

Vill ännu en gång passa på att länka till min fantastiska mammis fotoblogg! Hon tar sjukt snygga svart vita fotografier. Jag har min egna lilla utställning hemma hos mig. Åtta bilder ska hänga över soffan, det fattas två bilder i det högra hörnet, måste köpa två ramar till. Men besök hennes blogg!!

www.photoartewarode.blogspot.com





Shoo!/Francesca

Idag har varit en jäktig dag... jag har varit i skolan, jobbit att gå upp tidigt, jag vänjer mig aldrig fast alla säger att jag kommer att göra det. Jag kommer typ inte ihåg de första fem minuterna när jag gått upp.
Men jag har en rutin, när jag går upp så börjar How I met your mother, när första pausen är borde jag vara sminkad och ska bara sätta på mig kläderna, när det e slut så går jag.

Tur är att jag bor precis vi skolan, skööönt!

Efter att jag slutat mötte jag upp Martine och Angelica, för att vi skulle planera programmet som sänds imorgon mellan 20.00-22.00. Deeet måste ni lyssna på:)

Min käre M ska gå på Snabba Cash ikväll, men jag e så trött så jag går en annan dag. Sen nöjer de sig med skitplatser, det vill inte jag ha, jag vill sitta perfekt om jag ska se en så bra film. Jag ska sätta mig i soffan framför tv:n. Jag har satt på mig mina mjukisar, det finns ju inget skönare än att byta om så fort man kommer hem och sätta upp håret.

Jag går bara i skolan imorrn och på torsdag, sen e jag ledig till på onsdag nästa vecka, vi åker nog till Stockholm på fredag.







Bye bye!

Cosmo!/Francesca

Jag sitter här med M och hans vän H,) De tittar på film och jag har precis diskat det gigantiska diskberget som var kvar ifrån helgen... Men nu e det gjort!!!

Har köpt Cosmopolitan, så fort jag ser att en ny färsk Cosmopolitan står i tidningsstället kan jag inte motstå att köpa den! Det e som en drog haha. Så nu sitter jag här i soffan och ska dyka ner och läsa om bland annat vårens trender.

Jag vaknade i morse med stress, jag e ledig från skolan idag och hade massor saker att uträtta. Men det slutade med att jag träffade Emely, Martine och Angelica och inte fick så mycket gjort, men men det e en dag imörrn också. Då e det skolan också. Vi läser kursen mediakommunikation, inte så kul men om ca. två veckor börjar affärsjuridiken, DET blir kul!

Ska softish lite nu; mys!



Familjens doggi Miss Criztall


Me posing with Cosmo;)







Puss

Dejting!

Helllooo!! Vi ska snacka lite snaskit om dejting på onsdag. skriv gärna till oss och berätta lite om hur ni dejtar;) Några smaskiga och pinsamma minnen! som ni har upplevt!;)
Puss Angelica

Sista chansen NU!!!

Hej alla nu är det sista chansen.! Vi lottar ut en behandling hoss Nettans Skönhetssalong! Skriv varför just du ska få behandlingen. Skriv tele, eller adress och namn! Så vi kan kontakta er ;) ha de bäst.

Söndag! /Francesca

Hey!

Söndagar är väl alltid ångest... men den här har varit liiite mysig trots allt:)
Vakna med tre män, plus min man och Angelica utspridda lite här och var i lägenheten. Sen blev det frukost från Gyllen cafét, börja alltså dagen med en semla. Mums, jag hade lovat mig själv att bara äta en på semmeldagen, men nej.

Sen åkte jag ut till pappa och åt middag, Martine följde med, och vi var även tvugna att åka upp till stallet och fixa Cherokees box, Cherokee är min lilla häst som jag haft i ca. 15 år. Nu är han för liten att rida på men mysig att borsta och gulla med! :)

Nu sitter jag och väntar på att M ska komma hem (ett rim):)

Avslutar med ännu några sommarbilder, sitter och kollar igenom bilderna på datorn och konstaterar för 100:elfte gången att NU ÄR DET DAGS FÖR VÅR!!! Allt e bättre då! Uteservering med ett gott kallt vin, sol i trädgårdsföreningen, sol och bad i berg, picknick i det gröna, sommarfester, grilla......................



Mr Cherokeé, puss på mulen



Jag och Emely på Platå en sommarkväll



Martine och Jag samma roliga kväll



Tre bruna män;)



En Angelica:)

Puss


Skavlan!/Francesca

Jag sitter och tittar på Skavlan på svt play. Asså hur bra är inte det??! Carolina Gynning, John Mayer och Jens Lapidus var några av gästerna i det senaste programmet. Hur lyckas Skavlan få så bra och kända gäster till sin show? Jay Z, Will Smith och hans fru, Shakira är bara några.

Jag tror det är för att han ställer intelligenta frågor och har en trovärdighet, han är seriös helt enkelt. Har ni inte sett detta någon gång måste ni se det!

Så jäkla bra!




John Mayer




Jens Lapidus (bild från stureplan.se)


 





Lördag../Francesca

Hello you all!

Jag sitter hemma och kollar på nån b-film. Jag och min pojkvän skulle spelat bowling, men Strandgatan stängde sin bowling elva, huuur kan man stänga bowlingen elva på en lördag??!! Så det slutade med att vi gick och köpte chicken wings på Macke D, och gick hem.

Angelica och Martine sitter på Ågatan, men jag e seg, vi var ju ute igår, så det känns som det e söndag idag. Snart kommer vänner till M (min pojkvän), så jag ska väl sitta uppe och vänta på de och min lille syrra Miss Angelica.

Jag sätter ut en bild på mig från igår, min kamera tar så fula bilder, vet inte vad som är felet, haha det kanske e så att den man tar bilden på, som e fel. Hahaha men det var inte så jag menade, det e något fel för man ser inte ut på korten som man gör i verkligheten. Det kanske har med mega pixlarna att göra. I don´t know!

Ha en super lördags kväll!






Trist lördag/Angel

Uccchh vilken tråkig dag de har varit. bara tråkat för mej själv. Jag måste avsluta den på ett menningsfullttttt sätt. Frågan är hur....? kanske ska dra till martine och va jobbiiigggg ...hmm.. eller lite vin kanske. hehe varför inte liksom??

kiss me

när man inte har någon annan att pussa på. kan man pussa sig själv
Går ochså;) hehehhe









Shooo!!!

varit och handlat lite me martine på hemköp. massor av goda saker. Hem och tröst äta framför radion hehe

Jag är extremt uttråkad. Jag ska se till att de händer något riktigt GRYYYMMT  snart;) // Angelica ;)


Shooho!

Jag sitter hemma i soffan efter en lång dag i skolan idag, känner mig fortfarande sjuk... Nu läser jag en rolig kurs, så det e okej. Sen e det ju fredag imorrn så det e ju helkuuul!! Imorgon har ju Snabba Cash biopremiär, men biljetterna är nog slut.

Martine jobbar, och Angie e hemma, de måste ju börja skriva i bloggen de också ju..!!!=)
Jag sitter iallafall och kollar på "Halv åtta hos mig", jag skulle vilja ha så. Att en person i tjejgänget bjuder på mat en gång i månaden eller varannnan vecka hemma hos sig. Jag måste sätta igång det!

Min pojkvän, eller sambo som det så fint heter, men jag hatar det ordet, jag föredrar pojkvän. Han iallafall kom hem från Stockholm idag och hade en fin present med sig till mig, en klocka:) Superfin, glittrig!

Lägger in några kort på mig, så här ser jag ut just nu, trött och sjuk haha! 

Ska ta en dusch, måste tvätta mitt hår, det beter sig helt knäppt helt jäkla elektriskt, fast klistrat mot ansiktet, I hate it! Måste va kylan eller...?




Puss!

Sändningstid...

Vårt program sänds inte idag onsdag, det sänds imorgon Torsdag mellan 20.00-22.00!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Mad men, så jäkla braaaa! Jag måste nog gå till skolan i morgon även om jag känner mig sjuk fortfarande! Det är en ny kurs som börjde idag som jag bara inte får missa början av, marknadskommunikation, det låååter väl kul;) NOT!

Puss och hej!

Inspelningsdag!!!

Hej hej heeeej!

Idag har vi spelat in vårt andra program. Vi pratade om Paradise Hotel och Victorias secret show, riktigt smaskiga grejer;) Vi hade veckans topp som var Skönhetssalongen Nettans. Vi lottar ut ett presentkort på en ansiktsbehandling, så skriv i kommentarsfältet varför just du ska vinna, och kom ihåg att även ni killar ska passa på nu!!

Nu sitter vi trötta i soffan, jag (francesca) är sjuk... men det gick ändå..

Lägger ut lite bilder på oss i studion och bilder från Paradise Hotel.



Angelica (vänster) och Martine (höger)

 


Martine:)

 

Paradise Hotel tjejerna, (bild tagen från tv6.se)

Nu ska vi äta soppa som Angelica gjort... hoppas det smakar hahaha

PUSS


Nytt köp:)

Jag (Francesca) sitter här med Angelica, vi sitter och tittar på Förkväll. Tycker att det var mycket bättre när Carolina Gynning hade det tillsammans med Carina Berg, och någon mer, vem det nu var..

Jag har så ont i halsen att jag inte kan svälja och känner mig febrig...:( Men jag får inte bli sjuk, för i morgon ska vi spela in programmet och så får jag reda på ett tenta resultat, plus att en ny kurs börjar. Så det går inte!

Martine kommer hem till mig snart. Vi ska bara sätta ihop programmet, men vad vi ska prata om får ni veta imorgon mellan 20.00-22.00.

Var på stan idag och tänkte att jag skulle fynda på rea. Men snälla, man hittar ingenting; så jäkla tråååkigt!! Jag tänkte åka till Stockholm nästa helg och hoppas på att jag hittar nåt där. Jag inhandlade iallafall ett par leggins (ej rea) och ett par snygga skinnhandskar som var på rea. Båda på Gina Tricot, vilket är så dumt för jag hade bestämt mig för att inte handla massor billiga onödiga kläder som man använder en gång för att sedan bara hänga och samla damm i garderoben.

Men dessa plagg är jag nöjd över, jag ska börja tänka på vad jag köper numera så att jag inte bara köper för köpandets skull. MEN DET E JU SÅ KUL ATT HANDLA=)





Puss och kram Francesca och Angelica!

Sommar, sommar, sommar kom!

Vi (Francesca och Angelica) sitter hemma hos mig, har haft en rolig och slirig helg, har sömnbrist... vi har haft besök av några från Stockholm som åkte hem precis. Har haft riktigt mysigt!
Martine jobbar nu, ska nog gå förbi henne och ta en fika, sen måste jag till stallet, vilket är iskallt.

Vi har suttit och gått igenom bilder på datorn och inser att vi längtar sjuuuuukt mycket efter sommaren: allt, precis allt är mycket roligare då, man är snyggare, varmare, gladare, piggare, allt!
Vi lägger ut två bilder från i somras, och så ber vi, snälla snälla kom tidigt i år, och låt det blio en strålande sol sommar!!



Jag (Francesca) på midsommar... vad myyyys!:(





En mysig sommar kväll- Shaima, Samar, Angelica och Martine:)



Iskalla, -20 hälsningar

Francesca & Angelica

Victorias secret fashion show 2009

Sitter och tittar på Victorias secret show på tv 3. My God, det måste vara modeshowarnas modeshow, för det är just vad det är, en show inte bara en modevisning. Det är ju det som gör att det är så roligt att titta, förutom de äckligt snygga modellerna och alla JAG VILL HA underkläderna. Hur kan det ha blivit så stort och populärt? Det kanske är det som är "The secret"...?

Jag känner mig iallafalll lite glammigare nu än förut, har nämligen tvättstugan vilket inte är speciellt glamouröst...=)

Angelica och Martine sitter hemma hos mammi och kollar, går till dom när tvättskiten har torkat klart.

Puss Francesca!








En nyårs bild på mig (i mitten), Angelica med vinglaset i hela fejjat (till höger) och vännen Shaima (till vänster) Kommer fler bilder på oss, (Martine, Angelica och mig) från nyår.








Svart/Vitt

Vår (Francescas och Angelicas) mammi är fotograf och tar svart vita fotografier. Hon Har haft ett antal utställningar och nu senast var det på Galleri Skådebanan, Trädgårdsföreningen i Linköping. Länkar till hennes blogg
http://www.photoartewarode.blogspot.com/

Jag (Francesca), Martine och Angelica har alla varit modeller, så vi lägger ut några bilder.=)
OBS!! Det är dålig kvalite på bilderna för orginalbilden är tagen med digitalkamera. Inom kort kommer bilderna komma ut på mammas blogg.
















Trettondagen

Idag sänds vårt första program mellan 20.00-22.00=) Kul, ska sitta framför radion ikväll!
I programmet diskuterar vi hur modet varit under de senaste 10 åren, man kan ju konstatera att vi inte riktigt hade koll då, speciellt inte i början av 2000- talet då vi skulle ha korta tröjor så magen syntes, vi ville visa magen så mycket att till och med vinter jackan skulle vara kort. Jeansen skulle vara låga och trosan skulle synas. Den absoluta stilgurun var Britney Spears, men även Christina Aguilera, som för övrigt var Angelicas stilförebild:)

Det började bli bättre när bohemchic trenden kom, Nicole Richie visade vägen. Hon hade tidigare varit längst ner på stilstegen för att sedan ta sig upp till toppen. Även Lindsay Lohan och Olsen tvillingarna var rätt med stora solglasögon som skulle täcka halva ansiktet.

Våren 2010 är det skira spetsar, svepande chiffong, romantiskt, blommigt och mönstrat som gäller. Pastellfärger och skyhöga klackar. Många, många armband. En av vårens nyckelplagg är den vita omlottskjortan. Den etniska mönstermixen syns på flera av bland annat Guccis och Versaces plagg. Hängselbyxorna gör comeback och trenchcoatklänningen.

Vi pratade även om nya stjärnor under 2009, Megan Fox är en av dem. Envisa rykten menar att hon opererat sig upp till toppen. Bilden talar för sig själv kan man säga! Lyssna ikväll kl. 20.00!!=) Det öser ner snö ute, svinkallt, stannar nog inne! Puss

















Ja så där med stil !!!!

Ja idag har vi spelat in vårat första program!!!!! De gick bra de var mycket nytt att lära sig!!! Men vi är stolta över varandra hi hi i morgon får vi se hur de låter!!! Vi lägger upp bilder på lite av den nya vårmodet samt lite kändis bilder i morgon!!! Men nu är vi helt slut efter idag så nu ska vi krypa upp i soffan alla tre och avsluta kvällen med en mysig film!!! Ps: I nästa program skulle vi vilja utse Linköpings och Norrköpings skönaste person skicka gärna förslag på en nära och kär person i din om givning som tex pojkvän flickvän,mamma,pappa eller kompis Puss och kram på er alla !!!!!!

RSS 2.0