Trettondagen

Idag sänds vårt första program mellan 20.00-22.00=) Kul, ska sitta framför radion ikväll!
I programmet diskuterar vi hur modet varit under de senaste 10 åren, man kan ju konstatera att vi inte riktigt hade koll då, speciellt inte i början av 2000- talet då vi skulle ha korta tröjor så magen syntes, vi ville visa magen så mycket att till och med vinter jackan skulle vara kort. Jeansen skulle vara låga och trosan skulle synas. Den absoluta stilgurun var Britney Spears, men även Christina Aguilera, som för övrigt var Angelicas stilförebild:)

Det började bli bättre när bohemchic trenden kom, Nicole Richie visade vägen. Hon hade tidigare varit längst ner på stilstegen för att sedan ta sig upp till toppen. Även Lindsay Lohan och Olsen tvillingarna var rätt med stora solglasögon som skulle täcka halva ansiktet.

Våren 2010 är det skira spetsar, svepande chiffong, romantiskt, blommigt och mönstrat som gäller. Pastellfärger och skyhöga klackar. Många, många armband. En av vårens nyckelplagg är den vita omlottskjortan. Den etniska mönstermixen syns på flera av bland annat Guccis och Versaces plagg. Hängselbyxorna gör comeback och trenchcoatklänningen.

Vi pratade även om nya stjärnor under 2009, Megan Fox är en av dem. Envisa rykten menar att hon opererat sig upp till toppen. Bilden talar för sig själv kan man säga! Lyssna ikväll kl. 20.00!!=) Det öser ner snö ute, svinkallt, stannar nog inne! Puss

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0